Cu totii stim ca imaginea conteaza. Daca ati scris un articol sau veti fi prezent in revista interna a companiei, veti avea nevoie de niste fotografii tip corporate. Acestea se pot face in studio sau la sediul companiei unde lucrati.

Sedinte foto Basic

Chiar daca ai nevoie doar de cateva fotografii pentru CV, diploma, interviu, cu alte cuvinte nu ai nevoie de multe fotografii finale, acest pachet este potrivit pentru tine. Sesiunea foto are loc in studio, intr-o singura tinuta vestimentara, vom face mai multe fotografii din care vom alege impreuna 3 fotografii finale. Ele sunt prelucrate pentru a putea fi folosite sau tiparite in cele mai bune conditii.
Pretul sedintei foto este de 65 euro.

Fotografiile se transmit electronic pe email sau printr-un site de transfer fisiere.

Sedinta foto Pro

Un pachet potrivit pentru fotografii profesionale variate, pentru site-ul propriu sau al companiei pentru care lucrezi, pentru social media, interviuri, articole, linkedin. Aceasta sedinta foto are loc in studioul nostru, dureaza o ora, se pot schimba mai multe tinute, rezulta aproximativ 25 de fotografii finale. Toate fotografiile sunt prelucrate pentru a putea fi folosite sau tiparite in cele mai bune conditii.
Bonus – In cadrul acestui pachet de fotografii puteti alege 5 fotografii care vor fi retusate in detaliu.

Pretul sedintei este de 150 euro.

Fotografiile se livreaza prin transfer.