Sesiune foto de branding personal – Studio foto Bucuresti sector 3

Fotografiile de promovare te ajuta sa-ti promovezi propria persoana, evenimentele pe care le organizezi sau la care participi. Aceasta promovare o face pentru a-ti creste vizibilitatea, pentru a creste traficul catre site, pentru a creste vanzarile, pentru a obtine mai multe ocazii de a vorbi in public, pentru a obtine mai mult din orice incerci sa realizezi.

Aceasta promovare se mai numeste branding personal

Daca lumea nu te cunoaste, nu stie cu ce te ocupi, nu te poti astepta sa te sune si sa-si doreasca sa lucreze cu tine. Pentru ca ei sa afle, tu trebuie sa le spui. Promovarea propriei persoane te poate ajuta sa obtii acele conexiuni care te vor promova in cariera sau care te vor ajuta sa participi la mai multe evenimente.

Brandingul personal reprezinta un raspuns emotional la imaginea sau numele unei companii, persoana sau produs. Asa cum marile branduri genereaza un raspuns emotional pozitiv in fanii lor prin campaniile pe care le desfasoara, tot asa oamenii simt o anumita emotie cand te vad sau te intalnesc pentru prima oara.

Sedinte foto Personal Branding

Sedinta foto dureaza o ora – o ora si jumatate, se desfasoara intr-o atmostera relaxata si in ritmul tau. Te voi ghida la fiecare pas si te voi ajuta sa fie o experienta placuta. Sedinta poate avea loc in studioul nostru, in locatia ta sau intr-o alta locatie / outdoors.

Pretul sedintei foto este de 150 euro.

Sunt livrate toate fotografiile reusite. In pachet sunt incluse si 5 fotografii retusate. Fotografiile se transmit electronic pe email sau printr-un site de transfer fisiere.