Albume foto – cadouri perfecte pentru cei dragi

Un cadou pentru familia ta.
Cu pozele facute de noi sau cu pozele voastre, cu un album facut de noi veti cuceri garantat inimile tuturor celor care il vor rasfoi. Fie ca e vorba de un eveniment important din viata voastra (nunta, botez), fie ca sunt fotografiile din concediu, sau doar o colectie cu fotografiile cuiva drag, aceste albume se pot transforma si intr-un cadou special.

O adevarata poveste in imagini. Povestea ta.

Albume foto copii

O poveste in imagini
cu copilul tau: prima luna de viata, primele 6 luni, aniversarea primului an, prima petrecere, primele frunze de toamna adunate din parc, sunt toate momente potrivite pentru a face un album frumos.

[slidepress gallery=’albume-foto’]

Cum poti avea albumul tau?

Stabileste continutul albumului
poti face o programare pentru o sedinta foto in studioul nostru sau intr-o alta locatie, poti aduna fotografiile din ultimul concediu, poti face o selectie de poze cu copilul tau din primele zile de viata si pana in prezent, poti face o surpriza parintilor tai facand un album de familie cu imagini stranse de-a lungul anilor, poti face un album de prezentare cu produsele firmei tale, posibilitatile sunt nelimitate …
Alege formatul si tipul de hartie al albumului
Albumele pe hartie foto pot fi realizate in formatele 20×20 cm si 20×30 cm, hartie mata sau metalica, iar albumele tip carte pot fi realizate in formatele 18×18 cm, 20×25 cm, 33×28 cm si 30×30 cm, pe hartie satin premium. Pentru preturi, contacteaza-ne.
Contacteaza-ne
Noi ne vom ocupa de prelucrarea fotografiilor, de realizarea designului si de tiparirea acestuia, dupa aprobarea layout-ului. Nu-ti va ramane decat sa ne faci o vizita la final, sa-ti ridici albumul/albumele.

Albume foto copii si bebelusi


Din primele zile ale bebelusului si pana intra la scoala, zilele sunt facute dintr-un lung sir de momente marunte dar care ne aduc atat de multa fericire. Punand cateva poze intr-un album, cu un design colorat sau unul clasic, aceste momente ne vor aduce un zambet pe chip la fiecare rasfoire a acestuia.
[slidepress gallery=’layout-albume-foto’]

Albume foto de nunta

O poveste speciala
Acum, dupa ce a fost mai greu a trecut, adu-ti aminte de cele mai frumoase momente cu un album deosebit.
Paginile din hartie foto metalizata sau mata vor pune in valoare rochia de mireasa si toalete invitatilor.
Coperta imbracata in piele sau canvas tiparit, va da eleganta albumului. Pune in valoare fotografiile realizate in ziua nuntii, si arata-le celor dragi.
Iar daca deocamdata faci planuri de nunta, si ai nevoie de un fotograf, arunca o privire aici: www.alindobrin.ro. O sa-ti placa. Fa-ti o programare pentru o sesiune foto (logodna, cununie, nunta).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *